Det var inte bättre förr

Det är många i dagens samhälle som har en tendens av att klaga på tillvaron och vara allmänt missnöjda. Men faktum är att det finns en hel del anledningar till att vara positiva i dagsläget, och det här med att det ”var bättre för” är något som inte alls stämmer i många avseenden.

Faktum är att det finns en hel del saker som är bättre nu för tiden, och som inte ens existerade för bara 15 år sedan. Nu för tiden finns den en hel del tjänster som inte ens existerade förr. Tjänster som hjälpte en på traven i vardagslivet på olika sätt Ett bra exempel på detta är exempelvis det kända sms lånet. För ett sms lån var något som ingen hade hört talas om för 15 år sedan, och då var knappt mobiltelefonen utvecklad. I alla fall inte på detta avancerade och tekniska sätt.

För även om det här med just sms lån kan innebära en stor risk för många, är det något som många faktiskt kan ta med fördel. Kanske behöver man en extra tusenlapp för att betala den där räkningen, eller betala tillbaka ett lån till en nära vän. I de stunderna så kan faktiskt ett sms lån sitta väldigt bra, oavsett hög ränta eller inte.

Dagens teknik ska alltså inte underskattas, och inte heller 2000-talet som sådant. Även om många saker var bättre för, är det ännu bättre nu.